Archive

Bij BODYBALANCE™kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest.

Yogilates is een combinatie van yoga en pilates. De core verstevigende pilates oefeningen worden afgewisseld met yoga stretches met focus op balans.

Voeg HIIT workouts aan je leven toe en breng je fitness naar een hoger niveau. Je zult verslaafd raken aan de resultaten. Deze HIIT workouts verbeteren je conditie en verbetert tegelijkertijd je kracht, zorgt voor mager spierweefsel en maximaliseert de verbranding van calorieën.

BBB Fitness (buik billen benen) is geen wonder- of slopend crashdieet met super work-outs, maar een eerlijk en no-nonsense fitness programma dat bij de basis begint.

De naam zegt het al, BURN® is de workout waarmee je optimaal kilocalorieën verbrandt en je hele lichaam in shape brengt!

In een CXWORX™les zitten alle ingrediënten voor een sterker lichaam en een slanke taille. Met een sterke core word je sterker in alle dingen die je doet – het is de lijm die alle lichaamsdelen met elkaar verbindt. Bij CXWORX krijg je ook oefeningen voor stevigere heupen, billen en onderrug.

Zumba is een aerobic op swingende Latijns-Amerikaanse muziek. De verschillende Latijns-Amerikaanse dansstijlen als salsa, samba, merengue, cuba, calypso, reggaeton en hiphop komen aan bod en doen de heupen swingen.