Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/c/9/fitfaktor.be/httpd.www/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/c/9/fitfaktor.be/httpd.www/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 78 UPDATE COVID-19 – Fitfaktor
Close

UPDATE COVID-19

Beste Fitfaktorleden

Zoals jullie allemaal weten, zijn de deuren van Fitfaktor door het coronavirus al zeker gesloten tot en met 3 mei 2020 .

Dit is enorm ingrijpend voor ons allen. Gezien de huidige omstandigheden is dit een begrijpelijke en noodzakelijke keuze die ook wij moeten opvolgen. Maar zelfs in deze tijden denken we aan jullie en aan al onze medewerkers voor wie dit een echte aderlating moet zijn.

Daarom willen Iris, Peter en het ganse Fitfaktor team in de eerste plaats iedereen een goede gezondheid toewensen: dat we samen heelhuids door deze crisis mogen komen of toch zeker snel beter worden!

WIJ DENKEN ELKE DAG AAN JULLIE. “Onze Fitfaktor Familie”

Wat zeker vast staat, is dat wij in de toekomst er alles zullen aan doen, opdat jullie terug kunnen komen sporten bij Fitfaktor op een manier waar gezondheid, vitaliteit en weerstand samen in balans zijn. We willen zeker ook nog even benadrukken hoe belangrijk we het sociale contact missen met jullie, en dat onze sociale verantwoordelijkheid een topprioriteit zal blijven in Fitfaktor.

JULLIE ZIJN FITFAKTOR. “Become One”

LIDMAATSCHAP

Natuurlijk zullen jullie je ook afvragen wat de toekomst zal brengen, vooral dan vragen over lidgeld, duur geldigheid lidkaart, domiciliëringen, … .

Door de sluiting heeft ook dit verregaande financiële gevolgen voor Fitfaktor. Ondanks het feit dat een aantal kosten vermindert, blijven er toch heel wat vaste kosten doorlopen.

Wij willen hier nu voor zover mogelijk een duidelijk antwoord naar jullie toe communiceren.

Er is naar Fitfaktor toe door de organisatie Fitness in België en Nederland verteld dat momenteel alle domiciliëringen en abonnementen blijven doorlopen.

Hier houdt Fitfaktor niet dezelfde mening op na.

Fitfaktor zal de periode van sluiting (Corona) volledig compenseren vanaf het begin van heropening door verlenging van alle abonnementen.

Dus jullie hoeven hier zelfs niets meer voor te doen.

Graag zien we jullie terug bij heropening en daarvoor schenken wij al onze leden bij binnenkomst een gratis verrassing. (tot de voorraad strekt)

Het is onze ultieme wens dat we hier met jullie steun als “Familieclub” terug sterk gaan uitkomen. Samen met jullie zijn we sterker dan ooit en kunnen we er nog een heel lang en mooi verhaal van maken.

Wij houden jullie op de hoogte.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

BE FIT. HAVE FUN. FEEL GOOD.

Met sportieve groeten                                                                                 

Peter, Iris en het ganse Fitfaktor Team