AANGEPAST UURROOSTER VAN 10 JULI TOT EN MET 17 SEPTEMBER

Eetkaffee even met vakantie

Een mens kan niet blijven roeren in potten en pannen, en dus gaat Eetkaffee Fitfaktor even dicht voor een welverdiende vakantie. Iris laat weten dat ze vanaf maandag 17 juli tot en met dinsdag 25 juli geen eten maakt.

Maar vanaf woensdag 26 juli mogen jullie terug aan tafel!

Prettige vakantie!

FacebookTwitterGoogle+Share

OPENDEURWEEKEND FITFAKTOR 21 EN 22 JANUARI

Staat sporten ook op jullie lijstje van goede voornemens in 2017?

Op zaterdag 21 en zondag 22 januari tussen 9 en 14 uur organiseert FITFAKTOR haar jaarlijks opendeurweekend, waar iedereen de kans krijgt om om kennis te maken met de formules, de lessen en de unieke sfeer en persoonlijke aanpak van FITFAKTOR. Vooraleer je elders een verbintenis zou aangaan, kom je best ook eens bij ons kijken!

FITFAKTOR heeft het grootste aanbod van de streek.

FacebookTwitterGoogle+Share

FITFAKTOR wil iedereen op de fiets!

Beste leden,

De feestmaaltijden zijn voorbij, de kerstversiering staat weer op zolder, we zien jullie massaal allerlei goede voornemens waarmaken… Binnenkort wordt het mooi weer, lengen de dagen en is het ideaal weer om te fietsen. Jouw voorbereiding start natuurlijk bij FITFAKTOR. Met enige trots kunnen we zeggen dat we het grootste “fiets”aanbod van de streek hebben. Kijk maar eens naar ons uurrooster . Jouw ideale voorbereiding start bij ons!

Wat hebben we voor jou in petto?

SPINNING

Bij Spinning wordt gebruik gemaakt van stationaire fietsen. Er wordt staand of zittend gefietst op het rime van oppeppende muziek.

Een ervaren en gediplomeerde FITFAKTOR-instructeur motiveert je mee tot aan het einde van de les. Een les duur ca. 60 minuten.
Tijdens de workout pas je, op aangeven van je lesgever, zelf de weerstand van je fiets aan, dit afhankelijk van het tempo en de soort oefeningen.

Door de verschillende ritmes is een spinningles heel gevarieerd. Diverse staande en zittende technieken hebben een positief trainingseffect op hart, longen en beenspieren. Aangezien je de weerstand zelf steeds afstelt, bepaal je zelf de zwaarte van je training.

LIVE SPINNING

Met live spinning bedoelen we uiteraard NIET dat je bij ons kan komen spinnen met een echte instructeur in plaats van voor een tv scherm (wat in fitnessketens nogal eens het geval is). Wij hebben echte instructeurs 🙂 in alle lessen. We voegen aan het parcours levensechte beelden op groot scherm toe, zodat het niet allen zo voelt dat je de Mont Ventoux oprijdt maar dat je het ook ziet.

SPRINT

SPRINT is geen gewone warkout mar een HIIT (high intensity interval training) van 30 minuten op een indoor bike. Omdat het zo intens is, haal je in no time fitnessdoelen met een minimale belasting op je gewrichten. De workout is kort, zodat je jezelf kan pushen naar je fysieke en mentale grens.

RPM

RPM® is een indoor cycling workout. Je fietst op het ritme van krachtige muziek. Samen met een inspirerende lesgever en de hele groep beleef je een fictief parcours. Je draait zelf de weerstand van je spinningfiets bij op je hippe spinningfiets, waardoor je je als het ware waant op heuvels, vlakke landschappen en stevige bergtoppen. Je werkt je letterlijk en figuurlijk in het zweet. Met RPM® ontdek je de atleet in jezelf!

FIETSCLUB FITFAKTOR

Voor wie er indoor niet genoeg van krijgen, is er de Fietsclub Fitfaktor. Wij ondersteunen hen graag! De fietsclub zijn leden van FITFAKTOR die hun eigen wielerclub hebben opgericht met FITFAKTOR als uitvalsbasis. Je kent ze ongetwijfeld allemaal. Ze hebben na een jaar al 70 leden en daar kunnen er nog bij in het peloton. Meer info via www.fietsclub.fitfaktor.be

FacebookTwitterGoogle+Share