Nieuws

OPENDEURWEEKEND FITFAKTOR 21 EN 22 JANUARI

Staat sporten ook op jullie lijstje van goede voornemens in 2017?

Op zaterdag 21 en zondag 22 januari tussen 9 en 14 uur organiseert FITFAKTOR haar jaarlijks opendeurweekend, waar iedereen de kans krijgt om om kennis te maken met de formules, de lessen en de unieke sfeer en persoonlijke aanpak van FITFAKTOR. Vooraleer je elders een verbintenis zou aangaan, kom je best ook eens bij ons kijken!

FITFAKTOR heeft het grootste aanbod van de streek.

FacebookTwitterGoogle+Share

FITFAKTOR wil iedereen op de fiets!

Beste leden,

De feestmaaltijden zijn voorbij, de kerstversiering staat weer op zolder, we zien jullie massaal allerlei goede voornemens waarmaken… Binnenkort wordt het mooi weer, lengen de dagen en is het ideaal weer om te fietsen. Jouw voorbereiding start natuurlijk bij FITFAKTOR. Met enige trots kunnen we zeggen dat we het grootste “fiets”aanbod van de streek hebben. Kijk maar eens naar ons uurrooster . Jouw ideale voorbereiding start bij ons!

Wat hebben we voor jou in petto?

SPINNING

Bij Spinning wordt gebruik gemaakt van stationaire fietsen. Er wordt staand of zittend gefietst op het rime van oppeppende muziek.

Een ervaren en gediplomeerde FITFAKTOR-instructeur motiveert je mee tot aan het einde van de les. Een les duur ca. 60 minuten.
Tijdens de workout pas je, op aangeven van je lesgever, zelf de weerstand van je fiets aan, dit afhankelijk van het tempo en de soort oefeningen.

Door de verschillende ritmes is een spinningles heel gevarieerd. Diverse staande en zittende technieken hebben een positief trainingseffect op hart, longen en beenspieren. Aangezien je de weerstand zelf steeds afstelt, bepaal je zelf de zwaarte van je training.

LIVE SPINNING

Met live spinning bedoelen we uiteraard NIET dat je bij ons kan komen spinnen met een echte instructeur in plaats van voor een tv scherm (wat in fitnessketens nogal eens het geval is). Wij hebben echte instructeurs 🙂 in alle lessen. We voegen aan het parcours levensechte beelden op groot scherm toe, zodat het niet allen zo voelt dat je de Mont Ventoux oprijdt maar dat je het ook ziet.

SPRINT

SPRINT is geen gewone warkout mar een HIIT (high intensity interval training) van 30 minuten op een indoor bike. Omdat het zo intens is, haal je in no time fitnessdoelen met een minimale belasting op je gewrichten. De workout is kort, zodat je jezelf kan pushen naar je fysieke en mentale grens.

RPM

RPM® is een indoor cycling workout. Je fietst op het ritme van krachtige muziek. Samen met een inspirerende lesgever en de hele groep beleef je een fictief parcours. Je draait zelf de weerstand van je spinningfiets bij op je hippe spinningfiets, waardoor je je als het ware waant op heuvels, vlakke landschappen en stevige bergtoppen. Je werkt je letterlijk en figuurlijk in het zweet. Met RPM® ontdek je de atleet in jezelf!

FIETSCLUB FITFAKTOR

Voor wie er indoor niet genoeg van krijgen, is er de Fietsclub Fitfaktor. Wij ondersteunen hen graag! De fietsclub zijn leden van FITFAKTOR die hun eigen wielerclub hebben opgericht met FITFAKTOR als uitvalsbasis. Je kent ze ongetwijfeld allemaal. Ze hebben na een jaar al 70 leden en daar kunnen er nog bij in het peloton. Meer info via www.fietsclub.fitfaktor.be

FacebookTwitterGoogle+Share

Fitfaktor is open op oudjaar

Zaterdag 31 december zijn we geopend van 9 tot 14 uur. Op Nieuwjaarsdag zijn we gesloten en vanaf 2 januari kan u er weer stevig tegenaan.

FacebookTwitterGoogle+Share

Save the date: 29 januari 2017 FITFAKTOR Nieuwjaarsreceptie

Naar jaarlijkse gewoonte klinken we weer samen met al onze leden op een sportief en gezond jaar 2017.

Graag bedanken wij u voor de prettige momenten van het afgelopen jaar en natuurlijk hopen wij deze voort te kunnen zetten in het nieuwe jaar.

De FITFAKTOR nieuwjaarsreceptie vindt plaats op zondag 29 januari 2017 (we zijn dan ook gewoon open).

Er zullen tussen 13 en 14 uur gratis bubbels en lekkere hapjes geserveerd worden.

 

FacebookTwitterGoogle+Share

Het bezoek van de Sint: fotoreportage

FacebookTwitterGoogle+Share

Wapenstilstand

Wapenstilstand? Bij FITFAKTOR staan de toestellen pas vanaf 13 uur stil. In de voormiddag zijn we dus open! Geen excuus dus om uit te slapen.

FacebookTwitterGoogle+Share

iets voor uw bedrijf?

Fitfaktor biedt u de mogelijkheid om te adverteren op het grote tv scherm in de bar. Uw advertentie wordt door al onze klanten gezien en staat een jaar online. Verder is het mogelijk om uw logo op onze website te plaatsen. Meer info bij Peter.

FacebookTwitterGoogle+Share

Hij komt….

Driewerf Hoera! Hoor wie klopt daar kinderen? Het is ons (waarschijnlijk) oudste lid die helemaal vanuit Spanje naar Duffel komt om zijn jaarabonnement te verlengen. Hij moest toch in de buurt zijn, lazen we ergens, en verder zien we hem een heel jaar niet, dus dat is allemaal nogal relatief.

Maar hij komt dus langs, die goede Sint, en wel op zaterdag 26 november 2016, tussen 10:30 en 11:30 uur. Strakke planning, maar het zijn drukke dagen voor de goedheiligman.

En om die strakke planning wat aan te houden, kan je hieronder inschrijven voor een “Meet & Greet” met de Sint. Op de een of andere manier (zoals je voor de lessen reserveert zeker?) komt dat dan in “Het Grote Boek” terecht. (enfin, onze webmaster weet dat wel ;-))

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Vertel ons iets over je kind(eren). Graag naam & voornaam, leeftijd en geslacht

1- Naam & voornaam Leeftijd  jongen meisje
2- Naam & voornaam Leeftijd  jongen meisje
3- Naam & voornaam Leeftijd  jongen meisje
4- Naam & voornaam Leeftijd  jongen meisje

Uw bericht voor de Sint(hou het kort ajb)

 

 

FacebookTwitterGoogle+Share

SAVE THE DATE: 17 september 2016

Naar jaarlijkse gewoonte bouwen we weer een stevig feestje in FITFAKTOR. Dit jaar zijn er op zaterdag 17 september 2016 o.a. een fuif en hapjes voorzien en dit van 19 uur tot 03 uur.

LIKE ook onze Facebook event en laat zien dat jij er bij bent.

FacebookTwitterGoogle+Share