Nieuws

Hij komt….

Driewerf Hoera! Hoor wie klopt daar kinderen? Het is ons (waarschijnlijk) oudste lid die helemaal vanuit Spanje naar Duffel komt om zijn jaarabonnement te verlengen. Hij moest toch in de buurt zijn, lazen we ergens, en verder zien we hem een heel jaar niet, dus dat is allemaal nogal relatief.

Maar hij komt dus langs, die goede Sint, en wel op zaterdag 25 november 2017, tussen 10:30 en 11:30 uur. Strakke planning, maar het zijn drukke dagen voor de goedheiligman.

En om die strakke planning wat aan te houden, kan je hieronder inschrijven voor een “Meet & Greet” met de Sint. Op de een of andere manier (zoals je voor de lessen reserveert zeker?) komt dat dan in “Het Grote Boek” terecht. (enfin, onze webmaster weet dat wel ;-))

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Vertel ons iets over je kind(eren). Graag naam & voornaam, leeftijd en geslacht

1- Naam & voornaam Leeftijd jongenmeisje
2- Naam & voornaam Leeftijd jongenmeisje
3- Naam & voornaam Leeftijd jongenmeisje
4- Naam & voornaam Leeftijd jongenmeisje

Uw bericht voor de Sint(hou het kort ajb)

 

 

Share

Eetkaffee even met vakantie

Een mens kan niet blijven roeren in potten en pannen, en dus gaat Eetkaffee Fitfaktor even dicht voor een welverdiende vakantie. Iris laat weten dat ze vanaf maandag 17 juli tot en met dinsdag 25 juli geen eten maakt.

Maar vanaf woensdag 26 juli mogen jullie terug aan tafel!

Prettige vakantie!

Share

OPENDEURWEEKEND FITFAKTOR 21 EN 22 JANUARI

Staat sporten ook op jullie lijstje van goede voornemens in 2017?

Op zaterdag 21 en zondag 22 januari tussen 9 en 14 uur organiseert FITFAKTOR haar jaarlijks opendeurweekend, waar iedereen de kans krijgt om om kennis te maken met de formules, de lessen en de unieke sfeer en persoonlijke aanpak van FITFAKTOR. Vooraleer je elders een verbintenis zou aangaan, kom je best ook eens bij ons kijken!

FITFAKTOR heeft het grootste aanbod van de streek.

Share