Hij komt….

Hij komt….

Driewerf Hoera! Hoor wie klopt daar kinderen? Het is ons (waarschijnlijk) oudste lid die helemaal vanuit Spanje naar Duffel komt om zijn jaarabonnement te verlengen. Hij moest toch in de buurt zijn, lazen we ergens, en verder zien we hem een heel jaar niet, dus dat is allemaal nogal relatief.

Maar hij komt dus langs, die goede Sint, en wel op zaterdag 25 november 2017, tussen 10:30 en 11:30 uur. Strakke planning, maar het zijn drukke dagen voor de goedheiligman.

En om die strakke planning wat aan te houden, kan je hieronder inschrijven voor een “Meet & Greet” met de Sint. Op de een of andere manier (zoals je voor de lessen reserveert zeker?) komt dat dan in “Het Grote Boek” terecht. (enfin, onze webmaster weet dat wel ;-))

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Vertel ons iets over je kind(eren). Graag naam & voornaam, leeftijd en geslacht

1- Naam & voornaam Leeftijd jongenmeisje
2- Naam & voornaam Leeftijd jongenmeisje
3- Naam & voornaam Leeftijd jongenmeisje
4- Naam & voornaam Leeftijd jongenmeisje

Uw bericht voor de Sint(hou het kort ajb)

 

 

Share